menu rechts bovenin

Jonge Hondendag 2017

Op 11 november 2017 organiseert de LHCN haar jaarlijkse Jonge Hondendag.
Dit jaar zal de Jonge Hondendag plaatsvinden bij het Dogcenter, Jan Stuversdreef 4, 5315 NZ Kerkwijk (bij Zaltbommel).

De inschrijving is gesloten.

De Jonge Hondendag is voor Leonbergers in de leeftijd van 3 tot en met 27 maanden, dus voor alle Leonbergers die geboren zijn tussen 11 augustus 2015 en 11 augustus 2017.

Zou het niet leuk zijn om de broers en zusjes van uw eigen Leonberger weer eens te zien? Vraagt u eens aan uw fokker of hij/zij de rest van de pups ook vraagt te komen? Of als u zelf nog contact heeft met andere mensen die uit hetzelfde nest een pup hebben, vraag ze ook te komen. Wat is er nu gezelliger dan een nestreünie! Via de website en onze Facebookpagina zullen wij u op de hoogte houden.

Dit jaar hebben we voor u de volgende keurmeesters uitgenodigd:

Mw. M. Kuster
Dhr. P. van Montfoort
Mw. M. Kortleve
Mw. C. van Kessel
Mw. C. Kerssemeijer

De keurmeester beschrijft tijdens de keuring van het nest uw Leonberger in een keurrapport. Dit keurrapport krijgt u na afloop mee naar huis, en mocht er een minpuntje opstaan bedenk dan wel dat uw Leonberger de mooiste, de knapste en de liefste is. Ook heeft u zo kennis kunnen maken met het showen en wellicht heeft u er na 11 november een nieuwe leuke hobby bij.

Leden van de LHCN betalen €16,00 en niet leden betalen €22,00 inschrijfgeld per hond. Na inschrijving ontvangt u van de penningmeester een factuur met de betaalgegevens.

Ook dit jaar heeft u weer de  mogelijkheid om twee handtekeningen op de tandenkaart te laten zetten. Dit is alleen voor honden die ingeschreven zijn en de minimum leeftijd van 8 maanden hebben. Als u de tandenkaart wilt laten invullen dan moet u dit aangeven op het inschrijfformulier. Om de tandenkaart in te laten vullen heeft u het chipnummer van uw leonberger nodig.  Op de dag zelf kunt u zich hiervoor niet meer opgeven. De tandenkaart is in onze eigen LHCN winkel te verkrijgen voor €1,00. Op de JHD is Joke met de winkel aanwezig. U kunt ook u dan uw tandenkaart kopen.

Net als voorgaande jaren is er ook deze dag weer een dierenarts aanwezig om bloed te prikken zodat u uw Leonberger kunt laten testen op LPN1&2 en LEMP.

Wilt u uw Leonberger laten testen op LPN1&2 en LEMP dient u dit ook op het inschrijfformulier aan te geven.

Voor het laten prikken van LPN1&2 en LEMP moet u ook het aanvraagformulier invullen, dit geeft u samen met een kopie van de stamboom af bij de dierenarts die op de Jonge Honden Dag aanwezig is.

Het aanvraagformulier voor LPN1,LPN2 en LEMP kunt u hier downloaden. Het is ook mogelijk om honden die niet ingeschreven zijn voor de Jonge Hondendag te laten prikken op LPN1, LPN2 en/of LEMP. Indien u dat wilt dan moet u een mail sturen naar e-mail Vermeld hierin de stamboomnaam en NHSB nummer van de hond.

Wat zijn de kosten voor het prikken van LPN en LEMP

De prijs voor het onderzoek van 1 genetische test naar keuze bedraagt €100,00.
De prijs voor 2 genetische testen naar keuze voor dezelfde hond bedraagt samen €150,00.
De prijs voor alle 3 de genetische testen voor dezelfde hond bedraagt samen €175,00.

De eigen bijdrage voor de dierenartskosten is €10,00 per hond.
Van onze penningmeester ontvangt u hiervan een factuur met de betaalgegevens.

Via de mail wordt vanuit Bern de uitslag naar u als eigenaar gestuurd.

We hopen weer op een goede opkomst en een gezellig samenzijn!

Kortom een dag om niet te missen!! U KOMT TOCH OOK?

 

Groeten,
Team Jonge Hondendag LHCN

 

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van de L.H.C.N.