menu rechts bovenin

Wandelingen 2017

Strandwandeling Hargen aan Zee (Noord-Holland)

Graag nodigen we u uit om zondag 23 april a.s. gezellig mee te gaan wandelen in Hargen aan Zee. Lekker de wind door je haren laten wapperen en onze hondjes heerlijk laten rennen over het strand en door het water van de zee.

Hargen aan Zee ligt in een prachtig en uniek natuurgebied aan een van de mooiste stranden van Nederland. Hargen heeft niet alleen de hoogste en breedste duinen van ons land, maar sinds kort is er ook een unieke lagune aangelegd.

Informatie

We verzamelen tussen 10.30 uur tot 11.00 uur bij het gastvrije en hond vriendelijke Strandpaviljoen Hargen, Hargerstrandweg 1, 1871 GZ Schoorl. We vertrekken dan iets na 11.00 uur.

Consumpties die u gebruikt dient u zelf te betalen.

Meewandelen?

Wandelen u en uw Leonberger(s) ook weer gezellig mee, dan vinden wij het fijn als u zich voor 20 april opgeeft per e-mail: e-mail, graag met vermelding van het aantal deelnemers en honden. Het Strandpaviljoen Hargen kan dan rekening houden met het aantal gasten en Leonbergers wat ze kunnen verwachten. Ook niet leden zijn uiteraard van harte welkom, ook voor hen geldt: graag even melden als u met ons mee wilt wandelen.

Na afloop van de wandeling is er een mogelijkheid om bij Strandpaviljoen Hargen een hapje en een drankje te nuttigen, dit is voor eigen rekening.

Wij hopen weer op veel Leonbergers met hun baasjes! Hopelijk tot dan.


U kunt zich vanaf nu aanmelden voor de Belgisch Nederlandse Wandeling van 25 maart te Chaam.

U kunt zich aanmelden via e-mailom deel te nemen aan de wandeling.

Wilt u gebruik maken van de “all-you-can-eat” kipsaté lunch BBQ na afloop van de wandeling, dan dient u voor 20 maart 11,- euro per persoon over te maken op rekeningnummer: NL96 INGB 0001 4595 00 ten name van Leonbergse Honden Club Nederland.
Vul bij omschrijving uw naam in.

Wilt u liever gebruik maken van de “all-you-can-eat” vegetarische balletjes na afloop van de wandeling, dan dient u voor 20 maart 11,- euro per persoon over te maken op rekeningnummer: NL96 INGB 0001 4595 00 ten name van Leonbergse Honden Club Nederland.
Vul bij omschrijving uw naam in met de toevoeging VEGA.

Er is helaas geen restitutie mogelijk van betaalde bedragen. Er is geen mogelijkheid om op de dag zelf af te rekenen om deel te kunnen nemen aan de maaltijd.

Consumpties die u gebruikt dient u zelf te betalen.

Met vriendelijke groet

Commissie Evenementen


 lhcn Belgisch  – Nederlandse Wandeling  lcb

Op 25 maart 2017 wordt er in samenwerking met de Belgische Leonbergerclub een wandeling georganiseerd in Chaam. Locatie: De Steengroeve”, Industriestraat 24, 4861 PR Chaam.

Er kan worden mee gewandeld met 2 verschillende wandelingen, één van 5 km, deze duurt ongeveer anderhalf uur, en zal starten om 11.00 uur, een korte wandeling voor de puppy’s en oudere honden, deze zal een half uurtje duren en start om 11.30 uur.

Er is een groot ven waar de honden heerlijk kunnen zwemmen en natuurlijk genoeg slootjes en plassen om lekker vies te worden.

Aansluitend aan de wandeling kan er deel genomen worden aan een “All you can eat Kipsaté buffet”
Deelname is alleen mogelijk na aanmelding én betaling vooraf!
De kosten hiervoor bedragen €11,- per persoon.

Ook niet leden zijn van harte welkom.

Nederlandse wandelaars kunnen zich aanmelden.
via e-mail

Belgische wandelaars kunnen zich aanmelden via e-mail


NIEUWJAARSWANDELING

Nog 2,5 week en dan luiden we al weer het nieuwe jaar in.

Op 8 januari gaan we met zijn allen een leuke wandeling maken over het strand van Scheveningen om het nieuwe jaar in te luiden.

We verzamelen om 11.00 uur bij strandtent de Waterreus, Strandweg 3A, 2586 JK Scheveningen en om 11.30 uur gaan we wandelen.

Na afloop van de wandeling is er een mogelijkheid om bij de strandtent de Waterreus een hapje en een drankje te nuttigen.

Om wel een overzicht te houden hoeveel mensen met onze wandeling mee willen lopen, (ook niet leden zijn welkom) willen we jullie vragen je op te geven via het volgende e-mailadres: e-mail

Wij hebben er heel veel zin in, we hopen jullie ook!!!

 

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van de L.H.C.N.